Biznis razgibavanje i promocija Takmičenja za najbolju tehnološku inovaciju


Image

Pozivamo vas na još jedno u nizu “Biznis razgibavanje”

Događaj je prilika za:

  • - razmenu ideja i iskustava
  • - šansa za sklapanje novih partnerstava i poslovnih prilika
  • - upoznavanje sa uspešnim startap pričama

U prvom delu ćemo imati priliku da čujemo pobednički tim Takmičenja za najbolju tehnološku inovaciju, u kategoriji Inovativno selo.

Radmila Nikolić, profesorka Agronomskog fakulteta u Čačku, ukratko će predstaviti pobednički projekat i podeliti svoje iskustvo učešća u ovom programu. Nakon toga, očekuje nas priča o liderskim veštinama i značaju timskog rada za uspeh jednog startapa, koju će nam predstaviti Miloš Vujisić, osnivač startap kompanije Agro Logistic 032 i jedan od članova pobedničkog tima.

U drugom delu programa uslediće promocija Takmičenja za najbolju tehnološku inovaciju.

Takmičenje se realizuje u tri kategorije:

  • - srednjoškolski i studentski timovi
  • - realizovane inovacije
  • - inovativno selo.

Prijave su zvanično otvorene. Za inovativne ideje srednjoškolskih i studentskih timova rok za prijavu je 30. mart, dok je za Realizovane inovacije i Inovativno selo rok 5. maj. 2024. godine.

Nagradni fond iznosi 6 miliona dinara

Do sada su dodeljene nagrade u vrednosti od 117.550 miliona dinara, osnovano je 88 preduzeća, učestvovalo je 3.479 timova, održano je 506 treninga i obuka koje je pohađalo preko 11.000 ljudi - istraživača, visokotehnoloških kompanija, studenata, inovatora. Napisano je skoro od 1.300 biznis i marketing planova, poslovnih modela, angažovano je 384 recenzenta.

08. mart 2024. godine I 10 časova I Naučno tehnološki park Čačak (Dr Dragiše Mišovića 169)

Vidimo se.