Стартапови

Погледајте које смо стартапове подржали

VIGOUR

Ми смо стартуп оријентисан ка технологији и иновацијама смештен у Србији који тежи револуцији у индустрији фитнеса.

Иновација има за циљ да ограничи и елиминише употребу тегова у тренингу снаге. Поред тога, постаје персонализована, а трошкови су смањени.


Ares Development

Ares Development је стартуп тим који се бави развијањем вештачке интелигенције која би унапредила постојеће сигурносне системе. Поред тога, раде и на друштвеној мрежи која ће повезивати људе на основу њихових интересовања у бизнису као и прототипу дигиталних визит карти.


F&A

Наш први пројекат је World of Handball - мрежна платформа и апликација која омогуц́ава рукометашима, тренерима и менаџерима / скаутима да се окупе и боље упознају свет рукомета. Ради као мрежа - сви они горе, а љубитељи рукомета могу да направе свој профил и повежу се са другима.


Rick’s Solutions

Ми смо тим који развија платформу за подизање еколошке свести и заштиту животне средине. Сама платформа ради на принципу награђивања еколошки одговорне особе. Добитници смо првог места на хакатону у Нишу.


Свет у размери

Израђујемо разне врсте макета у свим могућим размерама, користећи најсавременију опрему и специјалне ласере, који наше производе чине реалистичним.


Fragment

Фрагмент је стартап компанија која развија еколошке радне површине, плоче за столове и решетке од рециклираног стакла. Основна идеја Фрагмент тима је да се користе сировине које су категорисане као „отпадно стакло“ и дају им нови животни циклус кроз високо дизајниране, иновативне материјале који позитивно утичу на људе и планету.