Kampino

Startap kamp za mlade
Kampino logo

Letnji startap kamp za mlade

Predstavljamo vam Kampino, startap kamp za mlade u Naučno tehnološkom parku Čačak. Kamp koji će okupiti mlade na jednom mestu i pružiti im nezaboravno iskustvo. Očekuju vas 3 dana intezivnog programa učenja, rada i druženja, a pored toga, očekuju vas i vredne nagrade za najaktivnije učesnike.

Upoznaćete se sa ljudima sličnih intresovanja, a različitih iskustava što vam donosi priliku da letnje dane upotpunite jednim fantastičnim iskustvom.

Kamp će biti održan od 12. do 14. septembra u Naučno tehnološkom parku Čačak, sa ciljem da mladi zakorače u startap svet, steknu znanja i veštine kako da kreiraju ideje, uoče probleme i upoznaju se sa koracima u razvoju jednog uspešnog startapa i namenjen je mladima svih obrazovnih profila, starosti od 18 do 30 godina koji su otvoreni za nova znanja i iskustva i zainteresovani za svet startapa.

Da bi učestvovao/la na kampu, potrebno je da pošalješ prijavu do 5. septembra u 12 sati, nakon čega će tvoja prijava biti ocenjena i ukoliko bude prihvaćena, čekaju te 3 nezaboravna dana na Kampinu i mogućnost da vaša timska ideja bude izabrana za podršku i dalji razvoj u Naučno tehnološkom parku Čačak. Nakon zatvaranja prijava, tim NTP-a Čačak će izvrštiti selekciju i izabrati 30 učesnika koji su poslali najkvalitetniju prijavu, i oni će dobiti priliku da učestvuju na Kampinu 2022.

  • Ako imaš od 18 do 30 godina, proaktivan/na si i motivisan/a za sticanje novih znanja?
  • Zaintresovan/a si za svet startapa i želiš da upoznaš nove ljude i oprobaš se u timskom radu?
Ovaj kamp je za tebe!

Studentski startap bootcamp program - Kampino sprovodi Naučno tehnološki park Čačak, u saradnji sa Naučno-tehnološkim parkom Beograd, i podržan je od Vlade Švajcarske kroz projekat „Tehnopark Srbija 2 - Podsticanje izvoza kroz razvoj tehnoloških parkova“.

Odbrojavanje je počeloLogo Vlade Švajcarske konfederacije Logo projekta Tehnopark Srbija 2

Prijatelji Kampina

Škola stranih jezika Blackbird Čačak
Košarkaški klub Borac Čačak
Dom kulture Čačak
Dessert Čačak
Turistička organizacija Čačka
Gradska biblioteka Čačak
Gradsko pozorište Čačak
Narodni muzej Čačak
Airsoft Dast Viljuša
Sportski centar Mladost Čačak
Chips way