Vizija

NTP Čačak je uticajni činilac lokalnog i regionalnog ekonomskog razvoja koji obezbeđuje uslove za razvoj preduzetništva, primenu inovacija i saradnju nauke i privrede na području zapadne Srbije.

Misija

NTP Čačak omogućava saradnju privrede, nauke i istraživanja, razvoj novih ideja i primenu inovativnih rešenja u cilju povećanja konkurentnosti regionalne privrede, stvaranja visoko-tehnoloških radnih mesta i unapređenje kvaliteta života.

Pruža infrastrukturnu, stručnu i tehničku podršku startap i tehnološko razvojnim kompanijama, kao i startap timovima. NTP Čačak je organizacija koja se brzo prilagođava promenama. Podstiče fleksibilnost, kontinuirano učenja, preduzimljivost i motiviše pozitivnom atmosferom.NTP Čačak kroz istoriju

2011.

Osnivanje NTP
Čačak

2014.

Upis u registar
Inovacione delatnosti

2019.

Opremanje NTP Startap centra

2020.

Otvaranje novih proizvodno-kancelarijskih kapacitetaSedište NTP ČačakDr Dragiše Mišovića 169


Sedište NTP Čačak obuhvata proizvodno kancelarijski prostor površine 5773m2 i raspolaže najsavremenijom opremom. Kapaciteti su na raspolaganju inovativnim tehnološko-razvojnim i startap kompanijama koje svoje poslovanje razvijaju uz podršku Naučno tehnološkog parka Čačak.

Šta pruža NTP Čačak

Kao deo lokalnog ekonomskog razvoja grada u podršci poslovnim idejama, NTP Čačak omogućava:
  • povezivanje sa institucijama i ogranizacijama, pristup finansijskim sredstvima
  • podršku razvoju startap ideja/timova kroz predinkubacioni centar NTP Startap centar
  • podršku razvoju privrednih subjekata kroz opremljene infrastrukturne kapacitete i visoko- tehnološku opremu (NTP Lab)
  • podršku u okviru mentoring programa za privredne subjekte, tehnološke kompanije, mlade startape (predavanja, obuke, kursevi) i mentorstvo za startap timove i frilensere (konsultantski i edukativni sadržaji)
  • virtuelnu inkubaciju (promocija i set usluga iz oblasti menadžmenta i marketinga, namenjena posebno novoosnovanim i startap firmama)
  • infrastrukturnu podrška različitim grupama korisnika (javnom sektoru, nauci, istraživačima, privredi, inovatorima, startap timovima)

OsnivačiClients
Clients
Clients
Clients
Clients
Clients
Clients