Proslavili smo 12 godina uspešnog rada


Image
Na novogodišnjem koktelu sumirani su rezultati i uspesi poslovanja u 2023. godini.
 
U godini iza nas organizovano je 100+ događaja usmerenih ka jačanju inovacionog ekosistema, startap ekosistema i tehnološkog preduzetništa. Uspostavljene su brojne saradnje. Naše članice su imale priliku da se predastave na brojnim međunarodnim sajmovima.
 
Zajednica NTP-a Čačak bogatija je za 6 novih članica koje će se u narednom periodu razvijati u okviru parka i svojim radom doprineti jačanju inovacionog ekosistema u regionu i šire.

Naše kompanije nizale su brojne uspehe u 2023. godini. Pored osvojenih nagrada na različitim takmičenjima, neke su dobile i dodatna bespovratna finansijska sredstva za razvoj svojih inovacija od strane Fonda za inovacionu delatnost, Startech programa i drugih.
 
Možemo se pohvaliti i prvim mestom osvojenom na takmičenju za Najbolju tehnološku inovaciju, u kategoriji Inovativno selo.
 
U 2023. godini započeli smo i saradnju sa 6 startap centara iz regiona centralne i zapadne Srbije. Takođe smo učestvovali u formiranju 3 inovaciona inkubatora na fakultetima. Godina iza nas bila je vrlo dinamična i izazovna.

Radujemo se novoj 2024. godini i novim inovacijama koje nam donosi!