Predstavnici NTP Čačak na startap vikendu u Novom Pazaru


Image

Uzbudljiv vikend posvećen inovacijama i preduzetništvu održan je u Startap centru NIT u Novom Pazaru, gde su mladi entuzijasti imali priliku da učestvuju na Startap vikendu.

Ovaj dinamični događaj okupio je više od 50 mladih pojedinaca tokom intenzivna dva dana, pružajući im dragocena znanja i veštine neophodne za razvoj sopstvenih startap kompanija.

Tokom događaja, mladi su se upoznali sa osnovnim alatima i metodologijama globalno priznatim u startap ekosistemu, istražujući mogućnosti rešavanja izazova kroz svoje inovativne proizvode. Završnica vikenda bila je timsko predstavljanje ideja pred stručnim žirijem, a tri najperspektivnija startapa dobila su I simbolične nagrade.

NTP Čačak je pružio podršku ovom sjajnom događaju, a četiri tima aktivno su učestvovala u razmeni ideja i razvoju projekata.

Ovaj vikend nije samo bio prilika za sticanje relevantnih znanja, već i za izgradnju novih poslovnih veza, razmenu iskustava i uspostavljanje kontakata unutar šireg startap ekosistema.

Inovacija je bila u fokusu, a entuzijazam mladih preduzetnika je dodatno ojačao atmosferu, čineći ovaj događaj nezaboravnim korakom ka budućnosti preduzetništva u Novom Pazaru.