Radionice pisanja projektnih predloga za EU fondove i Pozive lokalnih fondova


Image

Позивамо Вас да нам се 25. и 26. маја 2023. године придружите на радионицама са темом пројектног писања за ЕУ позиве и Позиве локалних фондова, које ће водити Горан Стојановић - професор на Техничком факултету у Новом Саду. 

Радионице ће се одржати у конференцијској сали Научно технолошког парка Чачак (Др Драгише Мишовића, 169).

    • Током првог дана радионица, имаћете прилику да се упознате са различитим ЕУ фондовима и процесом аплицирања за њих. Професор Горан Стојановић ће вам пружити информације о различитим фондовима који су доступни, како бисте били упознати са могућностима и условима за добијање финансирања.
    • Други дан радионица биће посвећен прегледу отворених програма Фонда за иновациону делатност и успешној имплементацији пројеката из фондова ЕУ (Horizon Europe). Овај део радионица обухватаће информације о програмима који су доступни, критеријумима за успешно подношење пројеката и саветима за успешну имплементацију пројеката из ЕУ фондова.

Циљ радионица је да вам пруже корисне информације и савете који ће вам помоћи приликом писања пројеката и аплицирања за финансирање из ЕУ фондова и Фонда за иновациону делатност.

Заинтересовани учесници могу да се пријаве за радионицу путем пријавног формулара: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe6-ekizSMjay8kC3S4JWEJv7Sy0R63FU3ABqvF644neTXn4w/viewform?usp=sf_link 

Уколико сте заинтересовани, препоручујемо да посетите ове радионице и стекнете важна знања и упутства за успешно аплицирање за финансирање вашег пројекта.