Otvoren novi poziv za Raising Starts program podrške startapima u najranijim fazama razvoja inovativnih proizvoda i usluga


Image

Otvorene su prijave za novi, treći poziv za Raising Starts program podrške startapima u najranijim fazama razvoja inovativnih proizvoda i usluga!

Za sve koji su na početku razvoja startapa, program donosi potrebno usmerenje da svoju ideju potvrde na tržištu, ojačaju svoj tim, pristupe ciljnoj grupi,  smanje rizik od neuspeha uz podršku mentora koji su prošli globalni startap put i zajednice naučno-tehnoloških parkova!

Od ovog poziva podigli smo grant na do 20.000 CHF bespovratno (bez učešća u equity-ju)!

Prijave otvorene do 28. decembra u podne, na linku.

Današnjem objavljivanju javnog poziva prisustvovala je i nova ministarka nauke, tehnološkog razvoja i inovacija Srbije, dr Jelena Begović, zamenik direktora Švajcarske kancelarije za saradnju u Srbiji Derek George, a predstavljene su i uspešne startap priče nekih od podržanih startapa na prethodna dva poziva, kojima su znanje stečeno na programu, finansijska podrška i rad sa mentorima, omogućili da brzo skaliraju svoj biznis, pristupe novim tržištima i dođu do novih investicija.

Kroz prva dva javna poziva za Raising Starts program, ukupno 36 novoosnovanih startapa dobilo je stručnu i finansijsku podršku za ubrzan razvoj inovativnih ideja. Od njih, gotovo polovina podigla je za vreme učešća u programu i nove investicije!

Čekamo nove startape - prijavi se, vreme je za tvoju startap priču!

Program Raising Starts sprovodi Naučno-tehnološki park Beograd, uz podršku Vlade Švajcarske, u partnerstvu sa Naučno-tehnološkim parkom Niš i Naučno-tehnološkim parkom Čačak.