Panel diskusija "Žene u preduzetništvu"


Image

Naučno tehnološki park Čačak nastavlja sa organizacijom sjajnih aktivnosti tokom meseca novembra!

19. novembra širom planete obeležava se Međunarodni dan ženskog preduzetništva, a na osnovu nedavnih istraživanja, statistika govori da čak ⅓ svetskih preduzetnika čine dame. 

Međutim, da li preduzetnice, poput muškaraca, nailaze na iste uslove i povoljnosti u svom poslovanju? Koliko je teško pokrenuti sopstveni biznis u Srbiji danas i u kojoj meri strah od neuspeha predstavlja ključni faktor prilikom odustajanja od istog? Da li se žena smatra ozbiljno u svetu biznisa i kako napraviti balans između posla i roditeljstva? Na koje načine je moguće aplicirati za programe podrške i obezbediti finansiranje svojih proizvoda/usluga?

Sve češće se susrećemo sa pomenutim i još mnogim pitanjima. Kako bismo uspešno odgovorili na sve nedoumice i okupili preduzetnice iz Čačka i okolnih mesta, koje su na početku karijere ili žele da unaprede svoja znanja, odlučili smo da organizujemo panel diskusiju “Žene u preduzetništvu”.

O najčešćim pitanjima i problemima, diskutovaćemo zajedno sa: Tamarom Kojić (preduzetnica sa višegodišnjim iskustvom), Sonjom Čakarević (kompanija CINI), Goranom Tanasković (rukovodilac u Regionalnoj privrednoj komori) i Đorđem Jovanovićem (kompanija Uniplast).

Mesto: NTP Startap centar Čačak

Datum: 23. novembar

Vreme: 17 časova

Panel diskusija se realizuje u okviru projekta podržanog od strane Kabineta ministra za inovacije i tehnološki razvoj.

Iskoristi ovu sjajnu priliku i prijavi se!

Link za prijavu možeš pronaći u ovde. Čekamo te!

Više informacija o realizaciji panela, možeš dobiti pozivom na broj telefona 060 55 90 416.