Trening "Priprema inovacionih projekata i projekata za razvoj biznisa"


Image

Projekat: „Inovacije i nove tehnologije u MSP u centralnoj i zapadnoj Srbiji“

Datum: 23. septembar 2022. godine

Vreme: 09 – 15 časova

Mesto: NTP Čačak, adresa Dr Dragiše Mišovića 169

Naučno tehnološki park Čačak i MSP konsalting d.o.o. će u petak, 23. septembra 2022. godine, u sedištu NTP Čačak, na adresi Dr Dragiše Mišovića 169, realizovati drugi trening namenjen MSPP sektoru na projektu „Inovacije i nove tehnologije u MSP u centralnoj i zapadnoj Srbiji“, koji podržava Program Evropske unije za lokalni razvoj – EU PRO+.

Projekat doprinosi unapredjenju poslovnih i proizvodnih procesa kroz primenu inovativnih tehnologija, prateći osnovne principe digitalne transformacije i implementaciju novih tehnologije, uz konsultantsku podršku za pripremu predloga projekata koje finansira Republika Srbija, EU i druge organizacije.

Trening „Priprema inovacionih projekata i projekata za razvoj biznisa“, realizuje se u saradnji sa MSP consalting doo, Razvojnom agencijom Srbije i Fondom za inovacionu delatnost RS sa ciljem da učesnike informiše o:  fondovima i načinima finansiranja, aplikacionoj dokumentaciji, pripremnim aktivnostima za apliciranje u skladu sa dostupnim fondovima, i sve to uz konsultantsku podršku.

Učesnici će imati mogućnost da čuju sve o aktuelnim pozivima Razvojne agencije Srbije i Fonda za inovacionu delatnost Republike Srbije.

Treneri ispred MSP konsalting d.o.o. Kraljevo su Radomir Milovanović i Vesna Pantelić, sa dugogodišnjim iskustvom u radu sa MSPP sektorom na izgradnji i jačanju kapaciteta i institucionalnog razvoja, razvoju usluga i projektnoj orijentaciji ka uslugama.

Rok za prijave otvoren je do 22. septembra 2022. godine do 12 časova.

Učešće možete potvrditi mejlom na adresu bso@ntpcacak.rs ili na broj telefona 032/5590 411.

Takođe, prijavu je moguće izvršiti i putem forme na linku.

Trening možete pratiti i online putem linka.