ПРЕДАВАЊЕ “Подршка Европске уније развоју пословних инкубатора“


Image

У среду 19. јуна 2019. године,у просторијама Старап центра НТП Чачак, Трг народног устанка 2 одржано је предавање Подршка Европске уније развоју пословних инкубатора

Научно технолошки парк у Чачку један је од изабраних иницијатива бизнис инкубатора који улазе у даљи Peer review процес евалуације и развоја у оквиру пројекта ЕУБИД ,''Подршка Европске уније развоју пословних инкубатора''. 

Поменути процес евалуације и развоја биће организован у оквиру радионица на којима ће се размењивати искуства Научно технолошког парка Чачак, колега из других инкубатора као и заинтересованих страна (општине, универзитети, станари инкубатора, бивиши студенти), а у циљу дефинисања стратегије даљег развоја НТП Чачак).  

У радионици  су поред НТП Чачак и два станара, учествовали представници Бизнис иновационог центра Крагујевац, представници локалне самоуправе Чачка и два експерта са ЕУБИД пројекта.

Циљ радионице је био дефинисање стартних корака за креирање и имплементацију Стратегије развоја Научно технолошког парка Чачак.