Startup Thinking in Outsourcing Business


Image

У организацији Научно технолошког парка Чачак, ИКТ кластера централне Србије и компаније Мера у Чачку је одржан meetup под називом "Startup Thinking in Outsourcing Business”, 24. октобра 2018. год. у Дому културе.


Предавач Вељко Димовић, пројецт манагер у компанији МЕРА (www.mera.com), вишегодишњи члан стартуп заједнице и учесник европских стартуп догађаја говорио је о могућностима примене особина које карактеришу стартуп-ове у свакодневном оутсоурцинг бусинесс-у ради постизања бољих односа са клијентом и могућности добијања више слободе у одлучивању, формирању и развијању производа. Предавање је обухватило и сет техника како управљати пројектима и како препознати потенцијалне претње на стабилним пројектима. Приказани су успешни примери из праксе са добрим резултатима.
Овај догадјај је окупио више од 50 заинтересованих, поред програмера и ИТ стручњака меетап-у су присуствовали и средњошколци завршних разреда Техничке школе Чачак и Гимназије.
Догађај овог типа је први у низу који је Научно технолошки парк Чачак организовао у сарадњи са ИКТ Кластером централне Србије и другим сарадницима. У будућности су планирани различити догађаји на тему стартап културе и пословања.