ćir lat
о нама
Научно технолошки парк

Naučno tehnološki park Čačak omogućava saradnju privrede, nauke i istraživanja kroz razvoj novih ideja u cilju povećanja konkurentnosti regionalne privrede. Naučno tehnološki park Čačak pruža infrastrukturnu, upravljačku i tehničku podršku inovativnim, kao i novoosnovanim preduzećima omogućavajući im dalji rast i razvoj putem stručne podrške i transfera tehnologija iz akademskih i istraživačkih sektora.

Циљ?

Cilj NTP-a je razvoj inovacionog privrednog ekosistema kroz povezivanje naučno-istraživačkih potencijala i privrednih entiteta, primena tehnoloških inovacija, razvoj startap kompanija, zapošljavanje mladih visokoobrazovanih kadrova, sa direktanim uticajem na razvoj ekonomije znanja i oživljavanje privrednih aktivnosti. Ova organizacija je orijentisana na tehnološko razvojno preduzetništvo, uz mogućnost direktne podrške proizvodnim firmama.

Шта нудимо?
Halski prostor

Naučno tehnološki park u Čačku, prostire sa na površini od 5.733 metara kvadratnih od čega, proizvodna hala zauzima čak 4500 metara kvadratnih. Naš cilj je da povežemo proizvodne delatnosti i savremene informacione tehnologije, marketing, i sve što prati savremeno tržište i biznis. Svaka mlada firma imaće svoje zasebano poslovno okruženje, a ono što ističe ovu modernu prizvodnu halu je "Comminty zona", mesto za predah i topli napitak.

Пословне канцеларије

Наши радни простори савршена су платформа за мала и средња предузећа, озбиљна стартап предузећа која захтевају висок раст и професионално пословно окружење у коме ће се сарађивати и закључивати велике понуде. Nudimo vam funkcionalan, svetao i udoban prostor za iznajmljivanje u kome možete organizovati poslovne sastanke i praktično, sve jednodnevne ili višednevne poslovne aktivnosti u Čačku.

Конференцијска сала

Konferencijska sala NTP-а kapaciteta 80 mesta je multifunkcionalna sala za poslovne sastanke, prijeme, seminare, obuke, team buildinge i konferencije. Savremeno opremljen radni prostor, sa svom potrebnom audio i video opremom i led ekranom, obezbeđuje optimalne uslove za održavanje bilo kog poslovnog događaja. Prema potrebama klijenata, prostor se prilagođava raznim zahtevima tako što se stolovi i stolice mogu podesiti i postaviti u željenu poziciju, pa sam raspored za sedenje može da bude oblikovan na više načina.

NTP Laboratorija

Delatnost Naučno tehnološkog parka vezana je i za elektrotehniku, robotiku i elektroniku. U okviru ovih grupa ispitivanja posedujemo mnogobrojne savremene alate, tehnike i metode. NTP Laboratorija raspolaže sa savremenim robotima, 3D štampačima, najsavremenijim računarima i opremom za elektroniku. Ističemo da je korišćenje prostora i opreme dostupna svim mladim zainiteresovanim osobama.