Prostor za rad Nazad na usluge


Научно технолошки парк Чачак своје инфраструктурне капацитете на располагање даје технолошким компанијама и стартапима, а примарно раде са стартапима који су у фази прединкубације.
Научно технолошки парк Чачак тренутно поседује три простора, укупне величине око 6.000м2, од којих је један у индустријској зони, који већином окупља компаније из производног сектора, док је други, Стартап центар, више прилагођен потребама IТ сектора.
У оквиру инфраструктурних капацитета Научно технолошки парк Чачак располаже са: канцеларијским простором, производном халом, coworking простором и конференцијским салама.
Простор за рад не представља само издвојено место где се може радити, већ и место networking-a и промоције, место рада у диманичном и продуктивном окружењу.

Kancelarijski prostor

Канцеларије су опремљене веома брзим интернетом и неопходним ресурсима за рад уз могућност адаптације канцеларијског простора према потребама пословања корисника. На располагању су и заједничке просторије попут кухиње, тоалета и relax зоне.
Капацитет канцеларијског простора који НТП Чачак нуди је такав да гарантује приватност и рад у мирном, али продуктивном окружењу који је погодан како за пословне тимове тако и за појединце.

Научно технолошки парк Чачак располаже канцеларијским простором на три локације и то:

Dr Dragiše Mišovića 169
Trg ustanka 2

Rezerviši


Savremena oprema

Sala za sastanke

Coffee & Tea

Parking mesto

Brz internet

Projektor i štampač

Proizvodno-prototipski prostor

На локацији седишта Научно технолошког парка Чачак, Др Драгише Мишовића 169, налази се производно-халски простор са преко 4440m2 од којих је 3000m2 намењено технолошко развојним компанијама, док је преостали простор резервисан за транспортне стазе и заједнички простор који користе корисници производног простора.

NTP Sedište - Dr Dragiše Mišovića 169

Postani član zajednice


Prilagođen radni prostor

Comunity zona

Coffee & Tea

Magistralni prilaz

Brz internet

El. skuter i tortinet

Coworking prostor

У оквиру НТП Стартап центра Чачак налази се coworking простор површине 259m2 који је је првенствено намењен стартап тимовима који су у почетној фази развоја - прединкубацији.
Простор је комерцијалног карактера па је изнајмљивање истог могуће по повољним ценама.

NTP Startap centar - Trg narodnog ustanka 2

Rezerviši


Lični radni prostor

Sala za sastanke

Coffee & Tea

Relax zona

Brz internet

Štampač i skener

Konferencijske sale

Научно технолошки парк Чачак располаже са две конференцијске сале на две локације. На локацији места седишта, Др Драгише Мишовића 169, налази се конференцијска сала која има капацитета до 60 места и могућност да се подели на два дела.
На локацији НТП Стартап центра Чачак, Трг народног устанка 2, налази се конференцијска сала капацитета 80 места. Обе сале су опремљене савременом опремом ЛЕД екраном, пројектором и аудио опремом.

NTP Sedište - Dr Dragiše Mišovića 169
NTP Startap centar - Trg narodnog ustanka 2

Rezerviši


Projektor

Bela tabla

50+ mesta

Audio oprema

2 lokacije

Tehnička podrška