Biznis razgibavanje 4.0


Image

Uspešno realizovano još jedno u nizu "Biznis razgibavanje"

U petak, 10. maja 2024. godine, u NTP Čačak održano je još jedno u nizu "Biznis razgibavanje" na temu "Kako do uspešnog startapa?".

Događaj su otvorili osnivači startap tima "WITeam", Branko Koprivica i Dejan Janjić. Pomenuti predstavnici su, na osnovu ličnog iskustva, govorili o ranoj fazi razvoja startapa i mogućnostima za ostvarivanje dodatnih finansijskih sredstava kroz Smart Start program Fonda za inovacionu delatnost.

Odmah nakon toga, Uroš Topalović, kao jedan od članova više startap timova, govorio je o greškama koje dovode do gašenja startapa.

Pavle Milošević, kao osnivač jedne od uspešnih startap kompanija koje posluju u okviru NTP zajednice, podelio je svoje bogato iskustvo o učešću na brojnim programima podrške za ostvarivanje dodatnih finansijskih sredstava. 

U nastavku je usledilo predstavljanje nove članice NTP Čačak - Stexal. Nikola Stefanović je prisutnima predstavio poslovanje svoje kompanije, podelio iskustva dosadašnjeg poslovanja i istakao značaj koji su dobili kroz program podrške od strane NTP Čačak.

Događaj je zatvorio specijalni gost, Piter Chulu, preduzetnik iz Londona, stručnjak za marketing, konsalting, outsourcing i inovacije, vlasnik 9 kompanija, od kojih su mnoge osnovane kao startapi. Piter je sa prisutnima podelio svoja iskustva o razvoju startapa. 

Događaj je završen networkingom i simulacijom pitch deck-a pred investitorom.