Сајам предузетништва – Чачак, 29.09.2016.


Image

Сајма предузетништва у Чачку одржан је уз ангажовање Српске асоцијације менаџера и агенција DNA Communications, уз финансијску помоћ Америчке агенције за међународни развој (USAID) и подршку локалног партнера пројекта - ENECA.


О пројекту. Циљ пројекта је да подстакне и промовише развој предузетничке свести у широј јавности, као и да подржи и покрене раднике бивших реструктурираних предузећа, који могу да покрену сопствени бизнис, сами, са члановима својих породица, или удружени. Активности пројекта базиране су на идејама, информацијама, предлозима, препорукама и повезивању заинтересованих са релевантним локалним организацијама. Најважнии циљеви пројекта реализоваће се кроз предузетничке сајмове, од којих је до сада организовано шест сајмова (Ниш, Крушевац, Суботица, Крагујевац, Сомбор, Лесковац), а биће организована још два сајма у Ужицу и Београду.

На сајму је било изложено преко 200 предузетничких иницијатива путем плаката, инфографика, посетиоци су добили брошуру са предузетничким идејама сврстаних у категорије производња, трговина, услуге и пољопривреда и едукативни приручник са најосновнијим саветима за покретање бизниса, а такође су имали прилику да чују и корисна предавања. Брошуру и предузетничке инцијативе можете пронаћи и на сајту НОВИ ПОЧЕТАК

Научно технолошки парк Чачак је узео учешће у организацији Сајма предузетништва.

Време и место.
Сајам је одржан 29.09.2016. у Дому културе Чачак, у периоду 12-16h.