Poziv za stručnu i tehničku podršku u integraciji robotike i digitalizacije u poslovanju


Image

Naučno tehološki park Čačak, kroz projekat “Inovacije i nove tehnologije u MSP u centralnoj i zapadnoj Srbiji”, sprovodi program stručne i tehničke podrške u integraciji robotike i digitalizacije u poslovanju.

Program sprovode mentori sa Elektrotehničkog fakulteta iz Beograda, sa višegodišnjim iskustvom u radu sa privredom kako u Srbiji tako i u inostranstvu.

Ovaj program obuhvata:

-Posetu eksperta u trajanju od dva dana. Kroz ovu posetu biće sagledano trenutno stanje automatizacije u Vašem preduzeću, kao i revizija digitalizacije koja podrazumeva zajednično definisanje koraka ka povećanju nivoa automatizacije;

-Specifikaciju opreme za identifikovani predlog integracije robotike i digitalizacije u poslovanju koja podrazumeva definisanje kapitalne opreme (PLC, roboti, senzori, serveri, itd.);

-Proračun perioda potrebnog za povrat investicije (ROI),

-Izradu dve Demo aplikacije u okviru laboratorije NTP Čačak.

Program je potpuno besplatan i u potpunosti finanasiran kroz aktuelni projekat koji finansira Evropska unija u partnerstvu sa Vladom Republike Srbije kroz EUPRO+ program. 

Prijavni obrazac za učešće na navedenom programu možete preuzeti sa linka

Zainteresovane kompanije se mogu prijaviti putem mejla bso@ntpcacak.rs ili na broj telefona +381 60 5590 413. najkasnije do 10.02.2023. godine do 15h.