Održana promocija BioSens akceleratora


Image
Danas je u konferencijskoj sali NTP Startap centra održana promocija BioSens akceleratora. Program je predstavila Milica Trajković, rukovodilac Centra za inovacije i razvoj poslovanja u institutu BioSens. Prisutni su imali priliku da se upoznaju sa programom i mogućnostima koje on nudi.
 
Na događaju su se prisutnima obratili i predstavnici Instituta za voćarstvo Čačak i Agronomskog fakulteta Čačak i kroz kratku prezentacju predstavili pomenute institucije i ukazali na njiihov značaj u celokupnoj poljoprivrednoj zajednici.
 
BioSens akcelerator je intenzivan, tromesečni program namenjen AgTech startapima u ranoj fazi i predstavlja snažan most između nauke i biznisa. Program omogućava startapima da rastu, ubrzaju svoje putovanje od početne AgTech ideje do biznisa, i reše ključne izazove u poljoprivredno-prehrambenom sektoru.
 
Program traje 3 meseca i tokom trajanja akceleratora učesnici imaju priliku da rade sa lokalnim i međunarodnim mentorima, kao i mogućnost umrežavanja i kao krajnji rezultat - spremnost za izlazak na globalno tržište.