Održano predavanje "Društvene mreže na biznis način"


Image

U četvrtak, 01. decembra, u okviru realizacije projekta Regionalnog inovacionog startap centra, Naučno tehnološki park Čačak organizovao je predavanje “Društvene mreže na biznis način” koje je održala Sara Milošević, Social Media Marketing Specialist u kompaniji Nordeus. 

Predavanje je održano u hibridnom formatu (uživo+onlajn) i bilo je namenjeno svim zainteresovanima koji su želeli da nauče i unaprede svoja znanja i veštine iz oblasti digitalnog marketinga i društvenih mreža. 

Prisutni su, tokom prvog dela predavanja, imali priliku da čuju: zašto su društvene mreže bitne za razvoj poslovanja, odakle i kako treba početi, koji su društveni kanali najpopularniji i najzastupljeniji danas, kako izgraditi lični onlajn brend i meriti uspeh, ali i mnogo praktičnih saveta, primera i iskustava našeg predavača

Tokom drugog dela, usledila su pitanja publike, koja je bila sačinjena od osoba različitih starosnih granica, gde je bilo veoma interesantno čuti razmišljanja i posmatranja ove teme iz više različitih uglova.

Predavanje “Društvene mreže na biznis način” podržano je od strane Republike Srbije i Grada Čačka. 

Događaj, koji je trajao puna tri sata, obeležen je neverovatnom energijom i atmosferom, i sigurni smo da će se jako dugo pamtiti.