Консултације о будућој сарадњи са Агенцијом за међунарoдну развојну помоћ USAID


Image

 

НТП Чачак је дана 12. априла 2016. године одржао састанак са представником фирме ACDI VOCA, господином Савић Браниславом у вези будуће сарадње. Састанку су присуствовали станари и чланови НТП Чачак, представници Форума привредника Чачка и представници Клуба младих форума привредника Чачка.

Циљ посете господина Савића је да пружи допринос обликовању будућих развојних мера подршке, а нарочито потенцијалног новог пројекта Агенције за међунарoдну развојну помоћ САД (USAID).

Током састанка говорило се могућностима подршке у раду НТП Чачак и јачању институционалних капацитета. Представник америчке фирме је затражио да се доставе предлози за наредне пројекте који би се реализовали уз подршку Агенције за међунарoдну развојну помоћ САД (USAID).

Уједно представник ACDI VOCA  је замолио за учешће у анкети у склопу истраживања које се односи на мере подршке владе и донатора повећању конкурентности приватног сектора у Србији, односно расту и развоју МСП. 

Анкета садржи питање:

Које активности помоћи развоју и конкурентности малих и средњих предузећа у Србији бисте ви предложили, као најпотребније?


Анкета је у потпуности анонимна, сем у случају да ви имате жељу да унесете ваше контакт податке, што у том случају, омогућава да вас представник ACDI VOCA контактира у циљу појашњења ваших предлога.


Опције за слање одговора:
1. Унос одговора и слање на емаил: bojan12356@gmail.com
или

2. Попуњавање преко интернета односно преко линка: анкета

РОК: пожељно је да ваше одговоре примимо најкасније до 22 априла.

Напомена: Ако желите можете анкету проследити другим предузећима или институцијама са којима сте повезани и за које мислите да би могли бити заинтересовани да у њој учествују.
Унапред захваљујемо на вашем учешћу,