Društvene mreže na biznis način


Image

Sa mesecom decembrom, približava se završetak još jedne sjajne i izazovne godine koja je iza nas. Tradiciju izuzetnih tema, radionica i predavača ne treba menjati, zar ne? Zato nastavljamo u istom ritmu i organizujemo događaj koji će Čačak dugo pamtiti!

Koliko vremena provodiš surfujući internetom i na koji način? Da li ti Instagram, Facebook, Linkedin, Snapchat, Twitter i TikTok svakodnevno donose neki vid zabave? Slažemo se, i nama isto! Međutim objave, priče, lajkovi, komentari, deljenja mogu ti doneti i ogromnu količinu novca, ukoliko znaš da ih pravilno iskoristiš.

Na koji način pomenute društvene mreže mogu doprineti biznisu? Od kolikog značaja za kompaniju može biti postojanje iste na internetu, u vidu sajta? Kako privući što veći broj pratilaca i konekcija? Da li su kvantitet i kvalitet sadržaja koji postavljaš podjednako važni? Šta jedan kvalitetan profil treba da ima?

Pitanja je mnogo, ali u ovom slučaju, predavač može biti samo jedna osoba!

Sara Milošević, Social Media Marketing Specialist u kompaniji Nordeus, govoriće nam o svim aktuelnostima u svetu društvenih mreža i time razrešiti sva pitanja i nedoumice.

Mesto: NTP Startap centar Čačak / ZOOM platforma

Datum: 01. decembar

Vreme: 17 časova

Predavanje se realizuje u okviru projekta podržanog od strane Kabineta ministra za inovacije i tehnološki razvoj.

Link za prijavu možeš pronaći u ovde. Čekamo te!

Više informacija o realizaciji predavanja, možeš dobiti pozivom na broj telefona 060 55 90 416.