Održan trening "Primena robotike u unapređenju poslovnih procesa i proizvoda" - Demo dan


Image

U Naučno tehnološkom parku Čačak, na lokaciji sedišta u ulici Dr Dragiše Mišovića 169, danas je održan Demo dan povodom početka realizacije treninga „Primena robotike u unapređenju proizvodnih procesa i proizvoda“, za mala i srednja preduzeća sa područja centralne i zapadne Srbije.

Radionice su prilagođene realnim potrebama u procesu proizvodnje kompanijama koje su uzele učešće, a biće realizovane od strane profesora Elektrotehničkog fakulteta u Beogradu, eksperata za robotiku sa višegodišnjim iskustvom u radu sa privredom u Srbiji i inostranstvu.

Obuka će se vršiti na opremi u okviru laboratorije NTP-a Čačak, koja će MSP-ovima biti na raspolaganju i nakon završetka radionica.

Planirano je da se tokom septembra i oktobra, program edukacije na najsavremenijoj opremi, realizuje tokom tri termina. Prvi termin realizacije počinje od sutra, 28. septembra i trajaće do petka, 30. septembra 2022. godine.

Okončanjem sva tri termina obuka, odabrani MSP-ovi će ući u proces projektovanja i sistem integracije rešenja neophodnih za unapređenje procesa proizvodnje.