Belgrade case study


Image

Case Study Club po drugi put organizuje Belgrade Study Week, prvu simulaciju svetskog takmičenja u rešavanju studije slučaja na srpskom jeziku. Belgrade Case Study Week će se održati uživo, na Fakultetu organizacionih nauka, u periodu od 20. do 28. maja 2022.godine. 

Case Study Club je najveće udruženje konsalting profesionalaca, industrijskih eksperata i studenata u jugoistočnoj Evropi, koje godinama unazad uspešno predstavlja Srbiju na najprestižnijim i najvećim svetskim takmičenjima u rešavanju studija slučaja na 4 kontinenta.

Studenti različitih univerziteta i fakulteta Srbije i regiona će imati priliku da iskuse kako je to raditi studije slučaja za prestižne kompanije i institucije, po najvišim svetskim standardima i kriterijumima, u kratkom vremenskom roku i sa ograničenim resursima. 

Projekat se sastoji iz:

  1. Case Study Bootcamp
  2. Pitch turnir i Case Study turnir
  3. Speed dating sesije

Svim učesnicima će se omogućiti da pohađaju ekskluzivnu obuku Case Study Club-a u rešavanju studije slučaja i da na kraju takmičenja stupe u direktan kontakt sa partnerima, čiju će studiju slučaja rešavati.

Ohrabrujemo sve studente da se prijave i iskuse kako je biti deo ekosistema koji gradi najuspešnije lidere u svetu biznisa. 

Prijave su otvorene od  20. aprila do 18. maja na ovom link-u

Za više informacija, poseti www.casestudyclub.org