Panel u organizaciji Ja, Preduzetnik Kluba


Image

23. marta, u prostorijama NTP Startap centra, Ja, Preduzetnik Klub je organizovao networking koktel za svoje članove, kao i za sve zaintresovane učesnike. Tokom networking koktela, održan je i panel na kom su panelisti bili Sanja Jakovljević, generalni menadžer kompanije Beorol, kao i Sonja Čakarević, zamenik generalnog menadžera kompanije CINI. 

Događaju je prisustvovao v.d. direktora Naučno tehnološkog parka Čačak, Mirko Pešić, koji je otvorio sam događaj, zahvalivši se pre svega Đorđu Petroviću, osnivaču platforme Ja Preduzetnik, na inicijativi za održavanje Networking koktela baš u Čačku, panelistima što su učestvovali i podelili svoja iskustva, kao i publici što su došli u tako velikom broju. 

Platforma Ja, Preduzetnik je najveća preduzetnička platforma u Srbiji i regionu, koja kroz Serijal, Facebook grupu (oko 40.000 ljudi), Klub, Konferenciju i Registar, okuplja, edukuje, umrežava i pomaže svima koji su na preduzetničkom putu ili žele da krenu istim.

Ja, Preduzetnik Klub je počeo sa radom u martu 2021. godine, sa ciljem da okupi sve one koji žele da nadograde svoju mrežu kvalitetnih kontakata, kao i da diskutuju o preduzetničkim temama i razmenjuju znanja i iskustva na jednom višem nivou. 

Okupljanja Kluba se vrše jednom mesečno u različitim gradovima Srbije, i tada se organizuju i paneli na kojima su učesnici gosti Serijala, kao i drugi istaknuti pojedinci, gde prisutni mogu direktno da im postavljaju pitanja, kao i da ih upoznaju u toku druženja nakon panela.

Najveću pažnju prisutnih su privukle teme “Inflacija u Srbiji i svetu” i “Uticaj odnosa između Rusije i Ukrajine na privredu Srbije”, gde su panelisti Sanja Jakovljević i Sonja Čakarević podelile svoje iskustvo u borbi sa trenutnom inflacijom, kao i sa ostalim problemima koji prate situaciju vezanu za odnos Rusije i Ukrajine.