Info dan o StarTech programu


Image

Promocija “StarTech” programa u NTP-u Čačak
29. marta, u prostorijama Naučno tehnološkog parka Čačak, održan je info dan u okviru promocije “StarTech” programa podrške inovacijama i digitalnoj transformaciji privrede.
Tokom info dana, govorili su predstavnik Grada Čačka koji je otvorio sam događaj, Mirko Pešić-v.d. direktora NTP-a Čačak, Radovan Jovanović-direktor kompanije Uniplast, Dušan Vasiljević-direktor Odeljenja za preduzetništvo i investicije-NALED, kao i Milivoje Jovanović-programski direktor-ENECA.
„StarTech“ program podrške, deo je trogodišnjeg projekta za promociju inovacija i tehnološkog razvoja u Srbiji koji sprovodi kompanija „NALED“ uz podršku kompanije Philip Morris. Cilj projekta je ubrzanje rasta srpskih kompanija i transformacija tradicionalne ekonomije u digitalnu i pružanje podrške u vidu sredstava i ekspertize, rada na unapređenju uslova za podsticanje inovacija i promocije domaćih inovativnih biznisa.
Info dan je bio namenjen za startapove, preduzetnike, mikro, mala i srednja preduzeća, kao i za sve one koji imaju inovativne ideje ili žele da transformišu svoje poslovanje uvođenjem novih tehnologija.