Радионица: "Нисмо сви програмери"


Image

Научно технолошки парк Чачак у сарадњи са SerbianTech организује предавање на тему "Нисмо сви програмери" и које су то нове професије настале 4.индустријском револуцијом.

Предавање ће се одржати у среду, 2.октобра 2019.године у 16х у просторијама Стартап центра.

Прва индустријска револуција је користила воду и моћ паре како би механизовала производњу. Друга је користила електричну моћ како би креирала масовну производњу. Трећа је користила електронику и информациону технологију како би аутоматизовала производњу.

Данас је Четврта индустријска револуција изграђена на Трећој, дигиталној револуцији која се појавила од средине прошлог века. Карактерише је спајање технологија што доводи до брисања граница између физичке, дигиталне и биолошке сфере.

У свету дигиталне трансформације где се свакодневно појављују нова занимања, стицање нових знања и вештина је на сваком кораку, да ли је једини избор бити програмер?

Предавач ће бити Владе Јелић, а на самом предавању ћемо се упознати са новим занимањима која до пре само годину дана нису постојала, а која вам могу помоћи да се адаптирате и позиционирате боље на тржишту рада.