Позив: За коришћење услуга Стартап центра"


Image

У оквиру промоције новоотвореног Стартап центра, позивамо све заинтересоване студенте и оне које лето проводе радно, а баве се предузетништвом и иновативношћу, да користе COWORKING простор, САЛУ ЗА САСТАНКЕ, ПОСЛОВНЕ КАНЦЕЛАРИЈЕ регионалног иновационог Стартап центра.

COWORKING

У последњих неколико година coworking постаје све популарнији широм света, па тако и код нас у Србији.

Шта је то coworking?

Coworking представља рад у заједничком простору, односно посебно сређеном радном простору који дели више независних појединаца или тимова уз одређене накнаде. Оног тренутка када закорачите у један такав креативан простор разумећете разику између корпоративне кацеларије и нашег coworking простора. Од људи који су фокусирани и концентрисани на свој посао у одвојеном делу простора до групе људи која води дискусију и разговор на неку тему за великим столом.

Нетwоркинг је дефинитивно једна од предности у овој ситуацији. Нови контакти су увек добродошли, радило се о традиционалном пословању или развоју стартапа. Радити у простору у коме раде људи из сличних, па чак и различитих области, са заједничким интересовањима је прилично добро место за повезивање. Као и многи други coworking простори, ми доводимо различите менторе и успешне људе на разговор и упознавање са тимовима.

Међу станарима coworking могуће је пронаћи сарадника или потенцијалног клијента. Велика је вероватноћа да ће некоме некад затребати ваша помоћ, у ономе у чему сте најбољи.

Стартап центар НТП Чачак у оквиру coworking-a редовно организује едукације које могу значајно допринети унапређењу вашег бизниса, а ту се могу срести и други учесници од којих можете да сазнате и научите много тога.

Налазимо се у Регионалном иновационом Стартап центру НТП Чачак, на адреси Трг народног устанка 2 (бивше просторије Градске библиотеке). Радно време од понедељка до четвртка 08:00-16:00, петак 08:00-18:00 и субота 08:00-14:00.За више информација погледајте ОВДЕ