Промоција Делта бизнис инкубатора


Image

Делта бизнис инкубатор

Делта Бизнис Инкубатор је тромесечни програм који помаже стартапима из области некретнина, пољопривреде, логистике или дистрибуције да покрену, развију и унапреде свој производ или услугу уз Делтине ресурсе: знање, менторство, финансије и пословне контакте.

Делта Бизнис Инкубатор је програм уз помоћ кога стартап тимови добијају прилику да развију своју предузетничку идеју током периода инкубације, кроз који их својим знањем и саветима воде стручњаци Делта Холдинга. Такође, програм пружа и могућност да своју пословну идеју тестирају у оквиру Делта Kомпаније.

Прошле године се за овај програм пријавило 163 стартапа, од којих је 6 прошло све кругове селекције и добило Делтину подршку. Током три месеца, ови тимови имали су низ едукација о томе како основати предузеће, руководити финансијама, промовисати свој производ или услугу. Осим Делтиних стручњака, тимови су сарађивали са бизнис консултантом са којим су прошли све фазе развоја идеје и припрему за представљање идеје пред инвеститорима. Победник Делта Бизнис Инкубатора 2018. године је тим који је представио Фриго гел – гел за заштиту воћњака и винограда од пролећних мразева.

Ове године програм се неће значајно разликовати у односу на прошлогодишњи. Фазе пројекта остају исте: пријављивање идеја, селекција пријава на основу критеријума конкурса, pitch за учешће у програму, инкубација одабраних идеја (развијање и тестирање идеје) и у финалу представљање идеја пред потенцијалним инвеститорима.

Делта Бизнис Инкубатор реализује се у сарадњи са Propulsion Фондом. Више информација и пријавни формулар за учешће у програму, можете наћи на сајту: www.deltabiznisinkubator.rs и Facebook страни: https://sr-rs.facebook.com/deltabiznisinkubator/