Colosseum Sports Tech Summit


Image

Научно-технолошки парк Београд у сарадњи са Colosseum Спорт, водећом sport-tech организацијом из Израела, покреће јединствени петомесечни програм подршке иновацијама у спорту – Colosseum Sports Tech Serbia, који има за циљ да повеже релевантне играче у sport-tech индустрији и обезбеди подршку стартапима у раној фази развоја.

Први такав програм у Србији ће одабраним тимовима пружити знање, вештине и контакте како би се подстакао убрзани раст и развој њихових иновативних пословних идеја у овој области.

Пратиш спорт и волиш технологију? Занима те како су ове две ствари повезане и који су кључни проблеми у овој области и која технологија то може да реши? @НТПБеоград и израелски @colosseumsportstech 15. маја организују Colosseum Sports Tech Summit током којег ћеш моћи да добијеш одговоре на ова питања, и то од врхунских спортиста и међународних стручњака из области спортске технологије! А ако и сам развијаш неку технолошку иновацију у спорту, онда имамо нешто још боље за тебе – у склопу овог програма је и Bootcamp који ће изабраним стартапима помоћи да реализују своје пословне идеје! Више информација
и пријаве на званичном сајту догађаја