Spark.me стартап такмичењe


Image

Spark.me такмичење одржаће се 25. и 26. маја у Аудиторијуму Порто Монтенегра у Тивту.

Овогодишња Spark.me конференција одржаће се 25. и 26. маја у Порто Монтенегру. Spark.me 2019 пружа прилику учесницима да о актуелним трендовима у области маркетинга, технологије и бизниса уче од светски познатих експерата и остваре контакт са више од 580 учесника из 28 држава широм света.

Такмичење стартапа и пут на TechCrunch Disrupt у Сан Франциско

Учешће у Spark.me стартап такмичењу отворено је за све стартапе који су основани након 1. септембра 2017. године (без обзира на то да ли су формално регистровани као предузеће или не) и који су до сада примили инвестиције у укупном износу који је нижи од 2,5 милиона долара. Заинтересовани стартапи за учешће на Spark.me стартап такмичењу треба да попуне пријавну форму на адреси http://spark.me/startups/. Рок за пријаву је 15. април 2019. године. Списак 10 најбољих стартапа, који су прошли први круг и који ће имати прилику да се представе међународном жирију на Spark.me конференцији, биће објављен 22. априла, на званичном сајту конференције.

Победнички стартап добиће прилику да од 02. до 04. октобра 2019. године у Сан Франциску, представи своју идеју инвеститорима из целог света. Награда укључује и две повратне авионске карте до Сан Франциска, хотелски смештај, две карте за конференцију TechCrunch Disrupt Сан Францисцо 2019 и закупљен штанд у TechCrunch Disrupt „Алеји предузетника“.

Предавачи
До сада је објављено и неколико кеyноте предавача који ће бити део овогодишње Spark.me конференције.

Anab Jain ТЕД говорница, дизајнерка, филмска продуценткиња и суоснивач Superflux светски признате компаније која иновацијама из области дизајна и технологије покушава да нам приближи свет будућности.

Jeremiah Owyang суоснивач Kaleido Insights и лидер за развој програма који поспешује иновативност корпорација.

У наредном периоду ће бити објављена имена осталих говорника на конференцији.

Досадашњи победници Spark.me стартап такмичења су Top Digital Agency (2018), Couch Coach (2017), dryTools (2016), COPRIX media (2015), FishingBooker(2014) и TruckTrack (2013).

Сви заинтересовани за конференцију Spark.me 2019 могу купити карте на званичном сајту конференције, http://spark.me/2019/.