WESTERN BALKANS DIGITAL SUMMIT


Image

Кабинет председнице Владе Републике Србије и Канцеларија за информационе технологије и електронску управу, а уз подршку Регионалног савета за сарадњу, организује Дигитални самит Запдног Балкана који ће се одржати 4. и 5. априла 2019. године у Палати Србија у Београду.

Овај важан скуп окупиће министре одговорне за информационо друштво и дигиталну агенду Западног Балкана и ЕУ, представнике Европске комисије, као и представнике ИТ индустрије и привреде из региона и света, како би се изнели најболји резултати дигиталне трансформације, размениле идеје и дали предлози за унапређење ИКТ сектора у овом делу Европе. Током самита најбоље ИТ компаније региона и перспективне стартап компаније добиће прилику да представе своје производе и иновативна решења у склопу сајамског дела самита који се одржава на оба нивоа Палате Србија. Решења и теме током самита обухватиће широк спектар тема и дотаћи ће све привредне секторе, како сектор услуга тако и секторе пољопривреде и индустрије. Више информација о овом догађају, укључујући и званичан програм који ће се одвијати у три засебне сале, можете наћи на сајту: www.digitalsummitwb6.com.

Сва евентуална питања која се тичу регистрације и самог догађаја можете упутити на мејл: contact@digitalsummitwb6.com преко којег ћете добити благовремен одговор на Ваш упит.