Генератор 2.0


Image

Овогодишњи конкурс Генератор 2.0 намењен је предузетницима и малим и средњим предузећима који су регистровани у Србији и желе да дигитално трансформишу свој бизнис.

Три победника освојиће консултантску подршку у дигиталној трансформацији пословања коришћењем дигиталних технологија. Дигитална трансформација ће обухватити целокупну анализу постојећег стања пословања и препоруке са акционим планом, имплементацију једне од предложених препорука у вредности до 5.000 евра,, као и маркетиншки преображај и медијску кампању.

Након попуњавања пријаве на званичном сајту наградног конкурса www.generator.rs, стручни жири, сачињен од стручњака из области предузетништва, иновација, дигиталне трансформације и маркетинга, изабраће 20 полуфиналиста који пролазе у следећу фазу селекције и учествују у креативним радионицама које ће бити организоване у Београду, Новом Саду, Нишу и Чачку. Ово ће за одабране учеснике бити прилика да са тимом трансформатора добију полазне основе за дигитални развој њиховог пословања.

Свих 20 полуфиналиста биће представљено на сајту конкурса Генератор 2.0 видео материјалом који ће моћи да користе у промоцији свог пословања, а учесник који освоји највише гласова публике током фазе јавног гласања освојиће директно дигиталну трансформацију. За друге две дигиталне трансформације бориће се 10 финалиста који прођу у следећу фазу такмичења према избору стручног жирија. Социете Генерале банка ће свим полуфиналистима омогућити и медијску промоцију, као и бесплатно отварање, вођење и одржавање Бизнис престиж пакета текућег рачуна за правна лица у трајању од једне године.

Други циклус конкурса Генератор банка и ове године организује у сарадњи са Центром за технолошко предузетништво и иновације ICT Hub и бројним партнерима.

Генератор је један од најзначајнијих пројеката којим Социете Генерале банка у Србији подстиче културу иновација, предузетништво и иновативно пословање. Први циклус конкурса, одржан прошле године, основан је поводом обележавања 40 година пословања Социете Генерале банке на домаћем тржишту, уз наградни фонд за најбоље предузетничке иновације у укупном износу од милион и по динара. У овој години спроведен је и Генератор Флуо, конкурс за најбоље студентске предузетничке иновације, а победници су имали прилику да проведу седам дана у иновативном технолошком хабу Социете Генерале Групе у Паризу.