Belgrade Venture Forum 2018


Image
Belgrade Venture Forum ће бити одржан од 26. до 28. новембра, а све заинтересоване компаније које своје идеје желе да представе инвеститорима могу да се пријаве до 7. новембра.
 
 
У београдском Хотелу Метропол ће од 26. до 28. новембра по седми пут бити одржан Belgrade Venture Forum. Овај догађај је организован са циљем да се помогне младим иновативним компанијама и стартапима да дођу до инвестиција и да унапреде своје пословање.
 
Овогодишње издање форума ће окупити више од 500 учесника, 50 предавача и 70 инвеститора и иновативних компанија који ће поделити своје знање и истражити нове прилике за склапање партнерстава.
 
Програм
Belgrade Venture Forum се састоји из три дела: pitching, конференција и егзибиција.
 
Иако се не може рећи да је pitching део форума најважнији, свакако је најинтересантнији стартапима и компанијама у почетној фази развоја или онима којима је потребна инвестиција. У току овог дела форума ће 32 одабрана стартапа имати прилику да пред међународним жиријем инвеститора представе своје идеје.
 
Пријава
Заинтересовани стартапи, компаније и тимови који желе своје идеје да представе инвеститорима могу се за pitching такмичење пријавити овде, где уједно могу наћи и критеријуме на основу којих ће жири процењивати њихове идеје. Рок за пријаву је 7. новембар.