Додела сертификата за ИТ Преквалификације


Image

У суботу, 28. jула, на Факултету техничких наука Чачак, полазницима ИТ преквалификације су додељени сертификати након успешно завршених наставних активности у оквиру програма преквалификације који је је финансирала Влада Републике Србије и UNDP.

Факултет техничких наука Чачак је у сарадњи са Научно технолошким парком Чачак, у периоду од јануара до јула 2018.године организовао пројекат ИТ преквалификација. Наставне активности су одржане у просторијама ФТН Чачак, док је Научно технолошки парк Чачак свим полазницима програма обезбедио стручну праксу у ИТ фирмама. Програм ИТ преквалификације, на ФТН Чачак је успешно завршило 30 полазника на два курса - Java и Web програмирање.

Научно технолошки парк Чачак је наградио три најбоља полазника поклонима у опреми али и могућношћу да користе услуге стартап центра Научно технолошког парка Чачак без накнаде у периоду од једне године. Полазници имају могућност да своју пословну идеју развијају уз подршку Научно технолошког парка Чачак који пружа инфраструктурну, техничку и логистичку подршку, подршку иновативним активностима и услуге стартап центра НТП Чачак.