Нове тенденције у прехрамбеној технологији


Image

У оквиру пројекат Интерактивана платформа пословних информација и нови модел примене иновативних решења, одржана је радионица на тему Нове тенденције у прехрамбеној технологији.

Радионица је одржана у среду 21. марта 2018. године у сали НТП Чачак. 

Презентацији су присуствовале фирме из прехрамбеног сектора и студенти Агрономског факултета, а отворили су је в.д директора Научно технолошког парка Чачак- Мирко Пешић и менаџер пројекта- Радисав Маријановић.
Доценти са Агрономског факултета у Чачку др Немања Милетић и др Марко Петковић су у Научно технолошком парку имали јако квалитетну презентацију на тему прехрамбене технологије, а практичан пример је дала компанија Поло коју је презентовао Цане Јовановић, говорећи о дугогодишњим искуству и широком асортиману иновативних примера из прехрамбене технологије, које производи у својој компанији. И на крају радионице је консултат из Крушевца говорио о ИПАРД програмима за пољопривреду. Презентација је завршена интерактивним разговорима са присутнима и уз дегустацију „чоколадиране шљиве“(бренда фирме Поло).